Sertifikat poslovne izvrsnosti za Namos Dajković Company

Kako ističe direktor kompanije S.Rating gdin Slobodan Stamenković Namos je nosilac sertifikata za 4 godine poslovne izvrsnosti, a sama izvrsnost u poslovanju ne mjeri se samo dobrim poslovnim rezultatima, već je naglasak na dobroj poslovnoj praksi i dinamici poslovanja kao i uredno izmirivanje poreskih i drugih obaveza

59512 pregleda 109 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Namos Dajković Company
Foto: Namos Dajković Company
Ažurirano: 22.12.2020. 07:10h

Prema istraživanjima Internacionalne bonitetne kuće S.Rating , kompanija Dajković CO NAMOS već četvrti put je dobitnik zlatnog sertifikata bonitetne uspješnosti, koji se dodjeljuje firmama, koje u svom dugogodišnjem radu (ne manjem od 3 godine) imaju najvišu bonitetnu ocjenu.

Namos ispunjava najviše kriterijume i spada u sam vrh privrednih društava u Crnoj Gori koji su ovlašćeni za upotrebu statusa kao simbola bonitetne izvrsnosti. Kako ističe direktor kompanije S.Rating gdin Slobodan Stamenković Namos je nosilac sertifikata za 4 godine poslovne izvrsnosti, a sama izvrsnost u poslovanju ne mjeri se samo dobrim poslovnim rezultatima, već je naglasak na dobroj poslovnoj praksi i dinamici poslovanja kao i uredno izmirivanje poreskih i drugih obaveza.

Namos Dajkovic company, danas broji preko 100 zaposlenih. Posluje već 26 godina i exluzivni je uvoznik namještaja iz evropskih i regionalnih renomiranih fabrika, kao i član prestižnih njemačkih, francuskih i austrijskih grupacija.

Crnogorski zvanično NO.1 brend u prodaji namještaja Namos Dajković company pored prestižnog sertifikata poslovne izvrsnosti, godinama niže nagrade kako od međunarodne švajcarske institucije tako i od domaćih institucija:

Namos Dajković company
foto: Namos Dajković Company

- Qudal MEDAL - zlatna medalja (No.1 na osnovu glasova kupaca iz Crne Gore)

- Best buy Award - najbolji odnos cijene i kvaliteta

- Excellent - PKCG - po izboru Privredne komore Crne Gore i bonitetne kuće Coface, Namos preduzeće je svrstano u grupu uspješnih i pouzdanih preduzeća sa izuzetnim bonitetnim rezultatima

- 100 najvecih u Crnoj Gori za 2019 godinu

Namos je specijalizovani salon namještaja, koji u ponudi ima širok spektar asortimana od exluzivnih EU brendova do akcijskih proizvoda sa izuzetno povoljnim cijenama. Na bijeloj listi najurednijih poreskih obveznika, Namos se nalazi na 43.mjestu ukupne crnogorske privrede.

U toku su FINALNE NOVOGODIŠNJE RASPRODAJE I SNIŽENJA u salonu Namos u Podgorici.

SVE RASPRODAJE i GENERALNI novogodišnji katalog možete pogledati OVDJE.

Namos Dajković company
foto: Namos Dajković Company
Namos Dajković company
foto: Namos Dajković Company
Namos Dajković company
foto: Namos Dajković Company
Namos Dajković company
foto: Namos Dajković Company
Namos Dajković company
foto: Namos Dajković Company