Praznična atmosfera u Institutu za bolesti djece

Zdravstveni radnici i u posebno teškim okolnostima predano brinu o zdravlju djece sa puno posvećenosti, požrtvovanosti i nesebično daju sebe, njegujući one kojima je pomoć potrebna

34796 pregleda 0 komentar(a)
Novogodišnji pokloni za mališane, Foto: Jugopetrol AD
Novogodišnji pokloni za mališane, Foto: Jugopetrol AD

Kompanija Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, je i ove godine pripremila vrijedne novogodišnje poklone za mališane koji su na liječenju tokom prazničnih dana, a obradovala je i zaposlene na Institutu za bolesti djece malim znakom pažnje.

Zdravstveni radnici i u posebno teškim okolnostima predano brinu o zdravlju djece sa puno posvećenosti, požrtvovanosti i nesebično daju sebe, njegujući one kojima je pomoć potrebna.

Svjesni velike odgovornosti njihovog posla i koliko je ova godina bila naročito izazovna za njih, kompanija Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, posjetila je Institut za bolesti djece, kako bi uručila poklone djeci koja su na liječenju i medicinskom osoblju u ovoj ustanovi, sa ciljem da zajedno i u lijepoj atmosferi obilježe praznične dane.

Tradicionlano druženje sa mališanima zbog trenutnih mjera i epidemiološke situacije je izostalo, ali se iz ove kompanije nadaju da će praznike obilježiti radost otvaranja poklona koja će djeci učiniti manje stresnim boravak u bolnici.