MZ Župa uručila poklone za 80 mališana

Predsjednik MZ, Dragoljub Radulović, uručio je poklone učenicima područnih odjeljenja OŠ “Dušan Đukanović" u Lukovu i Dragovoljićima, “Dobrosav Đedo Perunović" u Lazu, kao i učenicima OŠ “Bogdan Kotlica” u Boanu

1351 pregleda 0 komentar(a)
Sa dodjele poklona, Foto: MZ Župa
Sa dodjele poklona, Foto: MZ Župa

Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka je obezbijedio novogodišnje poklone za 80 učenika iz područnih odjeljenja u ruralnim djelovima Nikšića.

Predsjednik MZ, Dragoljub Radulović, uručio je poklone učenicima područnih odjeljenja OŠ “Dušan Đukanović" u Lukovu i Dragovoljićima, “Dobrosav Đedo Perunović" u Lazu, kao i učenicima OŠ “Bogdan Kotlica” u Boanu.

“Na ovaj način smo željeli da poželimo srećnu u Novu godinu djeci koja su udaljena od gradskog jezgra, a isto tako da počnemo da uspostavljamo veze sa drugim dijelovima ruralnih oblasti naše države. Na taj način u budućem periodu zajedno ćemo učestvovati u aktivnostima koje će doprinijeti što boljem povezivanju djece iz ovih oblasti”, kazao je Radulović.

Direktori škola i učenici su se zahvalili na uručenim poklonima i obećali da će se intenzivirati saradnja sa MZ Župa, posebno sa OŠ "Dušan Bojović".

Bonus video: