Bigović: Herceg Novi očekuje dinamičan razvoj

"U razgovorima smo sa privatnim kompanijama koje su zainteresovane za gradnju hotelskih kapaciteta, a postoji interesovanje i za realizaciju avanturističko zabavnog parka u zaleđu", kazao je Bigović
78 pregleda 2 komentar(a)
Miloš Bigović, Foto: Slavica Kosić
Miloš Bigović, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 29.12.2017. 11:07h

“Naredni period, donijeće veoma dinamičan investicioni razvoj Herceg Novog”, ustvrdio je sinić potpredsjednik Opštine Miloš Bigović na novogodišnjem koktelu koji je priredio zajedno sa predsjednikom Opštine Stevanom Katićem u Gradskoj kafani.

“Veoma brzo ćemo završiti rekonstrukciju kompletnog šetališta. Naredne godine otpočećemo sa izgradnjom nove autobuske stanice. U razgovorima smo sa privatnim kompanijama koje su zainteresovane za gradnju hotelskih kapaciteta, a postoji interesovanje i za realizaciju avanturističko zabavnog parka u zaleđu. Ima puno interesovanja i sa domaćeg i međunarodnog tržista. Jednom riječju, Herceg Novi je interesantna investiciona destinacija”, kazao je Bigović

On je istakao da su se nakon preuzimanja vlasti u junu ove godine uhvatili u koštac sa svim problemima i izazovima koje su zatekli.

“Potrudili smo se da na odgovoran način sarađujući i sa državnim organima i svim političkim subjektima na lokalnom nivou, nastojeći da uspostavimo atmosferu konstruktivnog dijaloga i saradnje, indetifikujemo probleme koji su značajni u našem gradu i otpočnemo sa realizacijom projekata, nastavimo neke koji su započeti u prethodnom periodu i što je najbitnije, uspostavimo dobar temelj za budući razvoj grada”, naglasio je Bigović.

Bonus video: