Šćekić: Neka nam Božić donese optimizam i snagu da se izborimo za vrijednosti koje će nas oplemeniti

"Neka ovaj veliki hrišćanski praznik donese svim ljudima optimizam i snagu da se izborimo za vrijednosti koje će oplemeniti nas same, naše porodice i naše društvo. Želim vam da u miru i slozi proslavite najradosniji praznik, zajedno sa svojim najmilijim“, stoji u čestitki Šćekića

3467 pregleda 0 komentar(a)
Šćekić, Foto: Vijesti
Šćekić, Foto: Vijesti

Predsjednik opštine i predsjednik Skupštine opštine Berane Dragoslav Šćekić i Novica Obradović čestitali su Božić svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti.

„U ime Opštine Berane i u svoje lično ime svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Beranama i Crnoj Gori, koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru, upućujem najiskrenije čestitke. Neka ovaj veliki hrišćanski praznik donese svim ljudima optimizam i snagu da se izborimo za vrijednosti koje će oplemeniti nas same, naše porodice i naše društvo. Želim vam da u miru i slozi proslavite najradosniji praznik, zajedno sa svojim najmilijim“, stoji u čestitki Šćekića.

Obradović se pridružio čestitkama i poželio blagoslovljen Božić.

„U ime Skupštine opštine Berane i u svoje lično ime, svim vjernicima rimokatoličke crkve želim i blagoslovljen Božić. U vremenu velikih izazova, neka ovaj najradosniji hrišćanski praznik donese više razumijevanja među ljudima, više vrline, ljubavi i saosjećanja", rekao je Obradović.

Bonus video: