FINALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA do 31.12. u salonu NAMOS

FINALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA do 31.12. na Matis kuhinje po mjeri sa fabričkom isporukom za samo 7 dana! Na već postojeće popuste do 30%, dodatno 10% popusta i garancijom 25 godina na Austrijske i Njemačke okove

46790 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NAMOS
Foto: NAMOS

Crnogorski zvanično NO.1 brend u prodaji namještaja Namos Dajković company, najavio je finalnu NOVOGODIŠNJU AKCIJU kao i novogodišnja sniženja i nezaobilazne novogodišnje rasprodaje do isteka zaliha. FINALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA na Matis kuhinje po mjeri sa fabričkom isporukom za samo 7 dana! Na već postojeće popuste do 30%,dodatno 10% popusta do (31.12.) i garancijom 25 godina na Austrijske i Njemačke okove.

NAMOS
foto: NAMOS

Austrijski proizvođači pločastih materijala EGERR i KRONOSPAN kao i austrijski proizvođač okova BLOOM u organizaciji firme Matis, (jedne od najvećih) proizvođača namješaja na Balkanu, organizovali su među prvima serijsku proizvodnju kuhinjskih elemenata najsavremenijeg dizajna.Sama serijska proizvodnja dovela je do povećanja produktivnosti, a samim tim i do 20-30% nižih cijena. Sve to uz fabričku garanciju od 25 godina na Austrijske Bloom okove.

NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS

Pored Matis kuhinja po mjeri, na NOVOGODIŠNJEM SNIŽENJU u ponudi NAMOSA su preko 80 modela kožnih garnitura u raznim bojama, opcijama kao i sa električnim relax mehanizmima, garniture u štofu, spavaće sobe, veliki izbor komadnog namještaja.

NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS

Namos već godinama obezbjeđuje:

- Besplatan prevoz i montažu na teritoriji Crne Gore

- Odloženo plaćanje kreditnim karticama banaka do 25 mjesečnih rata bez kamate

- 95% asortiman na lageru ( isporuka odmah )

NAMOS
foto: NAMOS

Namos je uspio četvrtu godinu za redom da od međunarodnih institucija zadrži sertifikate:

- Solvent Rating - četvrti zlatni sertifikat sa 5 zvjezdica za poslovnu izvrsnost.

- Qudal MEDAL - zlatna medalja ( No.1 na osnovu glasova kupaca iz Crne Gore )

- Best buy Award - najbolji odnos cijene i kvaliteta

- Excellente SME - Privredna komora Crne Gore

NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS

Namos kao ekskluzivni zastupnik i direktni uvoznik namještaja iz 87 fabrika i Grupacija iz Italije, Njemačke, Francuske, Slovenije, Poljske, Ukrajine i regiona, garantuje povoljnost trgovine, bogat i raznovrstan asortiman svih cjenovnih grupa, od italijanskih ekskluzivnih garnitura do uvjek aktuelnih akcijskih modela.

NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS
NAMOS
foto: NAMOS

Iz Namosa ističu da nakon 25 godina uspješnog poslovanja, najveću snagu osjećaju upravo u podršci 87 partnera, koji su uvjek spremni da sa njima krenu u tržišni izazov, i u povjerenju kupaca širom Crne Gore.

Online prodaja je omogućila i prisustvo kupaca iz Hrvatske, Srbije i Albanije. SVE RASPRODAJE i GENERALNI novogodišnji katalog možete pogledati ovdje: https://www.namos.co.me/viberkatalog.php