Paketi za desetoro starih Župljana

Radulović je obećao da će Savjet MZ Župa i u narednoj godini nastojati da nastavi sa svim aktivnostima koje će doprinositi poboljšanju uslova za najosetljivije slojeve društva

1818 pregleda 3 komentar(a)
Simbolično, za Novu godinu: Dragoljub Radulović, Foto: Svetlana Mandić
Simbolično, za Novu godinu: Dragoljub Radulović, Foto: Svetlana Mandić

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka i šef mjesne kancelarije, Dragoljub Radulović i Milan Dragnić, obišli su po župskim selima deset starih osoba koje žive same i uručili im pakete sa suhomesnatim proizvodima.

“Željeli smo da im na simboličan način čestitamo nadolazeću Novu godinu. Na ovaj način želimo da poručimo najstarijoj populaciji u Župi da zajednica želi da im pruži ruku pomoći koliko su to njene mogućnosti”, kazao je Radulović.

Kako je istakao, zahvaljujući dobroj saradnji sa Crvenim krstom, prije nekoliko dana pakete sa osnovnim životnim namirnicama dobilo je tridesetak porodica u Župi, dok su uz pomoć firme “Uniprom metali” za sve učenike i mališane koji pohađaju vrtić obezbijedili novogodišnje paketiće.

“Ove godine smo napravili i iskorak pa smo prije nekoliko dana obezbijedili i novogodišnje paketiće za djecu koja žive u Vraćenoviće, Bogetiće, Boan, Lukovo, Dragovoljiće i Laz. Kroz sve ove aktivnosti željeli smo da pošaljemo poruku široj društvenoj zajednici da se aktivno uključi i prepozna sve one kojima naše malo znači mnogo. Na ovaj način ćemo svi zajedno lakše pomagati one koji nijesu u mogućnosti da sebi obezbijede lakšu svakodnevicu”, poručio je Radulović.

Obećao je da će Savjet MZ Župa i u narednoj godini nastojati da nastavi sa svim aktivnostima koje će doprinositi poboljšanju uslova za najosetljivije slojeve društva.

Bonus video: