Čvorović i Ivanović najbolji policajci u Nikšiću

Nagrađenim policajcima uručene su plakete i ručni sat
612 pregleda 1 komentar(a)
najbolji policajci, Nikšić, Foto: Policija Nikšić
najbolji policajci, Nikšić, Foto: Policija Nikšić
Ažurirano: 28.12.2017. 12:53h

Za najboljeg službenika u nikšićkoj stanici kriminalističke policije proglašen je Mlađen Čvorović, dok je Vladimir Ivanović proglašen za najboljeg službenika u stanici policije. Njima dvojici su na prigodnoj svečanosti uručene plakete i ručni sat, a dobili su poklone i od lokalne uprave.

„Čvorović i Ivanović, obojica stariji policajci I klase, su svojim radnim angažovanjem i visokoprofesionalnim odnosom u vršenju službenih poslova i zadataka dali značajan doprinos ostvarenim radnim rezultatima na nivou Centra, kao i pozitivnoj afirmaciji i poboljšanju ugleda policije i poboljšanju komunikacije i povjerenja između policije i građana Nikšića“, navodi se u saopštenju policije.

Svečanost je bila prilika i da se sumiraju rezultati i konstatuje da je bezbjednosna situacija u Nikšiću stabilna i povoljna i da su tokom 2017. ostvareni dobri rezultati.

Svečanosti su, pored starješenskog sastava CB Nikšić, prisustvovali i predsjednici Opštine i O Nikšić, Veselin Grbović i Radivoje Lala Nikčević, osnovni državni tužilac u Nikšiću, Stevo Šekarić, i sudija Osnovnog suda, Igor Đuričković.

Bonus video: