Parapetni zid od bivšeg „Galeba“ do „Albatrosa“ do kraja januara

„Takođe se postavljaju poklopne ploče na zidovima od finog štokovanog pinješkog kamena dimenzijha 70x70x8cm. Za te potrebe, JP dobrom zaključilo je ugovor sa društvom “Ađi invest” iz Nikšića, a ukupna cijena radova sa uračunatim PDV-om iznosi 120.792, 69 eura“, piše u saopštenju

2723 pregleda 1 komentar(a)
Foto: JP Morsko dobro
Foto: JP Morsko dobro

"Radovi na II fazi izgradnje parapetnog zida na lokaciji od bivšeg hotela “Galeb” do “Albatrosa”, teku planiranom dinamikom i biće okončani do kraja januara kada će biti postavljene čeliče ograde duž cijele trase“, saopšteno je iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom. Navodi se da su do sada završeni kompletni armirano-betonski parapetni zidovi, a da se trenutno se radi na oblaganju zidova pinješkim žutim kamenom, grubo klesanim i slaganim u slogu sa otvorenim fugama, debljine 8-10 cm.

Ulcinjk zid
foto: JP Morsko dobro

„Takođe se postavljaju poklopne ploče na zidovima od finog štokovanog pinješkog kamena dimenzijha 70x70x8cm. Za te potrebe, JP dobrom zaključilo je ugovor sa društvom “Ađi invest” iz Nikšića, a ukupna cijena radova sa uračunatim PDV-om iznosi 120.792, 69 eura“, piše u saopštenju.

Radovi su počeli 12.decembra.

Bonus video: