priznanje za ostvarene rezultate i predan rad

Kašćelan uručio nagrade najboljim policajcima

Novčane nagrade su, na predlog kolega, dobili policijski službenici Dragana Gogić i Boban Petrović, dok je zahvalnicu ispred OB Cetinje primio načelnik Igor Popović

9391 pregleda 3 komentar(a)
Kašćelan sa nagrađenim policijskim službenicima, Foto: Prijestonica Cetinje
Kašćelan sa nagrađenim policijskim službenicima, Foto: Prijestonica Cetinje

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan uručio je danas nagrade najboljim policajcima Odjeljenja bezbjednosti Cetinje.

Novčane nagrade za ostvarene rezultate i predan rad u 2020. godini, na predlog kolega, dobili su policijski službenici Dragana Gogić i Boban Petrović, dok je zahvalnicu ispred OB Cetinje primio načelnik Igor Popović.

Kašćelan je, kako je saopšteno iz Prijestonice, ocijenio saradnju lokalne uprave i OB Cetinje kao izuzetnu, posebno imajući u vidu koordinirani rad i zajedničke aktivnosti policijskih i službenika Komunalne policije u oba talasa pandemije koronavirusa, kao i doprinos u radu Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje.

Izrazio je očekivanje da će dobra saradnja biti nastavljena i u toku 2021. godine, te kazao kako se nada da će biti sve manje potrebe za sprovođenje zajedničkih aktivnosti koje su vezane za suzbijanje koronavirusa.

„U ime Prijestonice Cetinje zahvaljujem se na velikom doprinosu koji ste dali u očuvanju javnog reda i mira, ali i javnog zdravlja i ukupne sigurnosti građana“, kazao je Kašćelan.

Načelnik OB Cetinje Igor Popović zahvalio je gradonačelniku na dobroj saradnji i zajedničkim aktivnostima, i istakao da je 2020. bila vrlo izazovna godina i sa aspekta bezbjednosti, ali i zbog pandemije koronavirusa, navode iz Prijestonice.

„U svim našim aktivnistima uvijek smo se trudili da građani budu u prvom planu, a to će nam biti vodilja i u narednon periodu. Čestitam nagrađenim kolegama i njihovim rukovodiocima“, kazao je on.

Policijski službenik Boban Petrović zahvalio se u svoje i u ime koleginice Gogić na nagradi, navodeći da su njih dvoje „prvi među jednakima“, te da svaki od njihovih kolega jednako zaslužuje nagradu.

Preporučujemo za Vas