IDEA donirala lunch pakete zdravstvenim radnicima

U jeku pandemije koronavirusa, IDEA nastoji da bude dobar partner zdravstvenom sistemu

13926 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Više od 600 lunch paketa IDEA je uručila zdravstvenim radnicima na covid odjeljenjima u opštim bolnicama Bar, Bijelo Polje, Berane, Cetinje, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Kliničkom centru Crne Gore.

Zaposlenima na covid odjeljenjima bolnica u Crnoj Gori IDEA je, uz institucionalnu podršku Ministarstva zdravlja Crne Gore, obezbijedila i dostavila ove pakete, kao vid podrške i zahvalnosti na naporima koje ulažu u očuvanje zdravlja svih građana.

Prema riječima Jelene Doderović, direktorice marketinga u IDEI, pomenuta donacija predstavlja još jedan dokaz društveno odgovornog poslovanja, koje već godinama sprovodi u djelo, kao i usmjerenosti ka zajednici u kojoj posluje.

„Bitku sa koronavirusom vodimo skoro godinu. Iako je svaka djelatnost u većoj ili manjoj mjeri pogođena krizom, najveći teret ove bitke nose naši zdravstveni radnici. Kako se bliži kraj ove izazovne godine, željeli smo da im pokažemo da mislimo na njih i da smo im zahvalni što su sve ovo vrijeme, pa i ove pretpraznične dane, umjesto svojim najdražima posvetili našem zdravlju“, kazala je Doderović.

IDEA pr
foto: IDEA

U jeku pandemije koronavirusa, IDEA nastoji da bude dobar partner zdravstvenom sistemu. Nakon što je u martu ove godine donirala sredstava za nabavku respiratora, a zatim, zajedno sa potrošačima donirala 11 hiljada eura Centru za autizam „Ognjen Rakočević“ kroz Program lojalnosti „Zdravoljupci 2“, ovom inicijativom IDEA daje dodatni doprinos.

IDEA je danas prisutna u 19 crnogorskih opština kroz više od 120 IDEA prodavnica, što je čini jednim od najšire rasprostranjenih lanaca maloprodajnih objekata. Preko 1.500 zaposlenih ujedno svrstava IDEU u red najvećih poslodavaca u Crnoj Gori.