Osvojite vaučer od 400 € za kupovinu u Tehnomax-u

Nagradna igra traje od 24. decembra 2020. do 23. januara 2021. godine

29618 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Lovćen osiguranje
Foto: Lovćen osiguranje

U toku je nagradna igra Lovćen osiguranja AD Podgorica, namijenjena korisnicima paketnog osiguranja stambenih objekata. Sve što je potrebno je da popunite tražene podatke na našoj web stranici, i štrikirate saglasnost za direktan marketing: Nagradna igra - registracija učešća.

Nagradna igra traje od 24. decembra 2020. do 23. januara 2021. godine. Pravo učešća imaju postojeći korisnici* - fizička lica, koji su ugovarači osiguranja i koji u momentu registracije za nagradnu igru imaju aktivnu polisu paketnog osiguranja stambenih objekata, kao i novi korisnici, koji putem webshop-a prodaja.lo.co.me ili naše prodajne mreže zaključe polisu nekog od paketnih osiguranja “Dome moj” i prijave se za učešće u nagradnoj igri.

Obzirom da se ugovarači osiguranja polisa koje nisu dio paketa “Dome moj” (npr. požarno osiguranje uz vinkulaciju u korist banke i ostala osiguranja koja nisu paketna) ne kvalifikuju za učešće u ovoj nagradnoj igri, savjetujemo da razmotrite proširenje pokrića ugovaranjem paketnog osiguranja stambenih pokretnosti (stvari u stanu, itd.) putem našeg webshop-a, čime ćete dodatno obezbijediti svoj dom i steći pravo učešća u nagradnoj igri. Zaključenjem jednog od četiri raspoloživa paketa pod kategorijom Stambene pokretnosti, osiguravate pokretnosti u stanu od velikog broja rizika po veoma pristupačnim premijama.

Lovćen osiguranje misli na Vas i nagrađuje Vaše povjerenje! U okviru nagradne igre “Oživi dom uz poklon bon” nagrađujemo 15 fizičkih lica vrijednosnim bonovima od po 400,00 €, koji se do 31.03.2021. godine mogu iskoristiti za kupovinu kućnog uređaja po izboru, u svim prodajnim objektima Tehnomax-a širom Crne Gore.

Izvlačenje nagrada će se vršiti elektronskim putem, po metodi slučajnog izbora, a spisak dobitnika nagrada biće objavljen na stranici www.lo.co.me, kao i u dnevnom listu “Pobjeda” najkasnije 5 dana od dana izvlačenja. Svi detalji mogu se naći u sklopu Pravila nagradne igre "Oživi dom uz poklon bon".

Nagradnom igrom Lovćen osiguranje želi da nagradi Vaše povjerenje i podigne svijest o važnosti osiguranja doma, Vašeg kutka u koji ulažete svoju ljubav, novac i vrijeme.

Pružite Vašoj imovini sigurnost na brz i jednostavan način. Osigurajte Vaše domaćinstvo izborom jednog od paketa osiguranja “Dome moj”, od praktično svih opasnosti koje mogu da ugroze Vaš dom i zaštitite se od rizika požara, udara groma, izliva vode, eksplozije, oluje, grada, poplava, itd. Moguće je ugovoriti i dopunsko pokriće, koje se odnosi na rizik zemljotresa, rizik indirektnog udara groma na kućne aparate i osiguranje asistencije u domu.

U slučaju nastanka štete ili potrebe za asistencijom u domu, naši stručni timovi obezbjeđuju vrhunsku uslugu pri rješavanju odštetnih zahtjeva, dok su naši ovlašćeni partneri na raspolaganju za pružanje servisnih usluga neophodnih za sprječavanje daljeg povećanja štete u Vašem domu, kao što su: usluge vodoinstalatera, elektroinstalatera, instalatera kod kvarova na sistemu za grijanje/hlađenje, stolara ili bravara kod oštećenja vrata ili prozora, usluge otvaranja ulaznih vrata, stakloresca pri razbijenim vanjskim staklima.

Za dodatne informacije:

T 020 404 404; E info@lo.co.me

Odjeljenje za marketing:

T 020 404 499; E marketing@lo.co.me

Lovćen osiguranje AD Podgorica, 81000 Podgorica, Slobode 13 A

--------------------------------------------

*Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju zaposleni u društvima Lovćen Grupe (Lovćen osiguranje AD, Lovćen - životna osiguranja AD i Lovćen auto DOO).