Kina donirala zaštitnu opremu MVP, oni je ustupili JU Zavod "Komanski most"

"Donaciju, koja se sastoji od zaštitnih maski, rukavica, sredstava za dezinfekciju ruku i rastvora za dezinfekciju, Ministarstvo vanjskih poslova ustupilo je JU Zavod „Komanski most“. Time će se dodatno poboljšati uslovi za rad zaposlenih u ovoj instituciji socijalne zaštite, kao i obezbijediti zaštita za jednu od socijalno najosjetljivih kategorija u društvu", kaže se u saopštenju

4937 pregleda 0 komentar(a)
Komanski most ilustracija, Foto: Boris Pejović
Komanski most ilustracija, Foto: Boris Pejović

Ambasada Narodne Republike Kine u Crnoj Gori donirala zaštitnu opremu Ministarstvu vanjskih poslova, saopšteno je iz tog resora.

Kako je saopšteno, državni sekretar Ministarstva vanjskih poslova, ambasador Ljubomir Mišurović i ambasador Narodne Republike Kine u Crnoj Gori Liu Đin, potpisali su danas Ugovor o donaciji zaštitne opreme, ukupne vrijednosti 5.425,00 eura.

"Donaciju, koja se sastoji od zaštitnih maski, rukavica, sredstava za dezinfekciju ruku i rastvora za dezinfekciju, Ministarstvo vanjskih poslova ustupilo je JU Zavod „Komanski most“. Time će se dodatno poboljšati uslovi za rad zaposlenih u ovoj instituciji socijalne zaštite, kao i obezbijediti zaštita za jednu od socijalno najosjetljivih kategorija u društvu", kaže se u saopštenju.

Zaključili su da je ova donacija potvrda dobrih odnosa između dvije države, koji se, između ostalog, temelje na solidarnosti i humanosti u doba pandemije koronavirusa.

Bonus video: