"donacija potvrda dobrih odnosa između dvije države"

Kina donirala zaštitnu opremu MVP, oni je ustupili JU Zavod "Komanski most"

"Donaciju, koja se sastoji od zaštitnih maski, rukavica, sredstava za dezinfekciju ruku i rastvora za dezinfekciju, Ministarstvo vanjskih poslova ustupilo je JU Zavod „Komanski most“. Time će se dodatno poboljšati uslovi za rad zaposlenih u ovoj instituciji socijalne zaštite, kao i obezbijediti zaštita za jednu od socijalno najosjetljivih kategorija u društvu", kaže se u saopštenju

4934 pregleda 0 komentar(a)
Komanski most ilustracija, Foto: Boris Pejović
Komanski most ilustracija, Foto: Boris Pejović

Ambasada Narodne Republike Kine u Crnoj Gori donirala zaštitnu opremu Ministarstvu vanjskih poslova, saopšteno je iz tog resora.

Kako je saopšteno, državni sekretar Ministarstva vanjskih poslova, ambasador Ljubomir Mišurović i ambasador Narodne Republike Kine u Crnoj Gori Liu Đin, potpisali su danas Ugovor o donaciji zaštitne opreme, ukupne vrijednosti 5.425,00 eura.

"Donaciju, koja se sastoji od zaštitnih maski, rukavica, sredstava za dezinfekciju ruku i rastvora za dezinfekciju, Ministarstvo vanjskih poslova ustupilo je JU Zavod „Komanski most“. Time će se dodatno poboljšati uslovi za rad zaposlenih u ovoj instituciji socijalne zaštite, kao i obezbijediti zaštita za jednu od socijalno najosjetljivih kategorija u društvu", kaže se u saopštenju.

Zaključili su da je ova donacija potvrda dobrih odnosa između dvije države, koji se, između ostalog, temelje na solidarnosti i humanosti u doba pandemije koronavirusa.