Radović zahvalio Konataru zbog donacije za uređenje igrališta, parka i i dijela Odjeljenja za dječiju hirurgiju

"Uređenjem igrališta i parka ispred IBD-a željeli smo da našim najmlađim pacijentima obezbijedimo ugodniji i manje stresan boravak u bolnici i tokom pregleda u ambulantama", kazao je Radović

5222 pregleda 71 reakcija 0 komentar(a)
Konatar i Radović, Foto: KCCG
Konatar i Radović, Foto: KCCG

Direktor Instituta za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), Saša Radović, uručio je zahvalnicu Miljanu Konataru, vlasniku kompanije "Arming", povodom donacije za uređenje igrališta i parka, kao i dijela Odjeljenja za dječiju hirurgiju, saopšteno je danas iz KCCG.

"Uređenjem igrališta i parka ispred IBD-a željeli smo da našim najmlađim pacijentima obezbijedimo ugodniji i manje stresan boravak u bolnici i tokom pregleda u ambulantama. U realizaciji ovog projekta naišli smo na veliko razumijevanje dobročinitelja, među kojima je i kompanija "Arming". Današnji izgled igrališta, u kojem naši pacijenti uz igru, bar na trenutak, zaborave na zdravstvene probleme, dokaz je da zajedno možemo da učinimo više za našu najmlađu populaciju i da mijenjamo svijet uz osmijeh. Moram naglasiti da je ova donacija nastavak filantropskog djelovanja Konatara prema IBD-u, a poznajući njegov odnos prema djeci još jedan u nizu budućih projekata. Koristim ovu priliku da još jednom izrazim iskrenu zahvalnost njegovoj kompaniji i porodici na humanitarnom djelovanju i saradnji u unaprjeđenju prostora za naše najmlađe pacijente", kazao je Radović.

U saopštenju se dodaje da se Konatar zahvalio Radoviću na dodijeljenoj zahvalnici, a posebno ljekarima i kompletnom medicinskom osoblju IBD koji, kako je kazao, "svakodnevno brinu o našoj djeci, koja su ujedno i naša budućnost".

"Čini mi veliko zadovoljstvo što smo ja i moja porodica imali priliku da “uz osmijeh mijenjamo svijet", rekao je Konatar najavljujući da će i ubuduće, u skladu sa mogućnostima, podržavati IBD", rekao je on.

Bonus video: