UZNEMIRUJUĆE Psi zaklali ovce u hercegnovskom zaleđu: "Kad sam došla vidjela sam stravičan prizor"

Mirjana kaže da su psi pokazali svirepost koja “ledi krv u žilama” i plaši se da bi mogli da napadnu i ljude, naročito bespomoćnu djecu
141 pregleda 30 komentar(a)
Zaklane ovce, Foto: Mirjana Stanković
Zaklane ovce, Foto: Mirjana Stanković
Ažurirano: 27.12.2017. 17:19h

U zaseoku Bačanovići u Ratiševini u zaleđu Herceg Novog, čopor pasa danas je zaklao sedam ovaca iz stada čija je suvlasnica Mirjana Stanković.

I danas se u tom selu pojavio čopor od desetak pasa.

Mirjana priča da su je danas pred zoru probili psi koji su bili ispred kapije garaže, prije toga su bili u njenom i dvorište komišije. Ona je rastjerala pse, da bi se oni vratili oko posla osam i napali ovce na livadi. To su joj javili ljudi koji su išli na posao.

“Kad sam došla vidjela sam stravičan prizor i sedam zaklanih ovaca. Samo su tri ovce preostale..Ona navodi da su psi krvavih čeljusti otišli prema selu Sušćepan i naselju Gomila.

Komšija koji je suvlasnik stada sve je prijavio veterinaru i Komunalnoj policiji koji su ih uputili na veterinarskog inspektora, koji je utvrdio da su psi zaklali ovce.

Mirjana kaže da su psi pokazali svirepost koja “ledi krv u žilama” i plaši se da bi mogli da napadnu i ljude, naročito bespomoćnu djecu.

V.d. načelnica Službe komunalne policije Marija Andrić navodi da su naložili preduzeću “Čistoća” da uhvate pse i smjeste ih u azil na Dizdarici.

Bonus video: