Ispostava Komunalne policije na Aerodromu

"Slika koju smo godinama imali ispred Aerodroma Podgorica nije bila nimalo lijepa, posebno za turiste koji dolaze u našu zemlju i mislim da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da takvi prizori budu prošlost“, ocijenio je Orlandić
118 pregleda 2 komentar(a)
Komunalna policija, Foto: Glavni grad
Komunalna policija, Foto: Glavni grad
Ažurirano: 27.12.2017. 15:55h

Ispostava Komunalne policije dobila je prostorije na Aerodromu Podgorica i njeni pripadnici već nekoliko dana rade na uspostavljanju komunalnog reda, saopšteno je iz preduzeća Aerodromi Crne Gore.

Osnovni cilj formiranja ispostave je potpuno suzbijanje nelegalnog taksi prevoza, a navode da su mjere Komunalne policije već dale konkretne rezultate.

Načelnik Komunalne policije Goran Janković kazao je da su do sada izdali 113 prekršajnih prijava i 7 vozila isključili iz saobraćaja.

"Takođe smo prepoznali i prisustvo stranih državljana koji nelegalno nude taksi usluge na Aerodromu Podgorica. Naročito su u pitanju državljani Albanije i do sada smo 33 prekršajne prijave podnijeli protiv stranih državljana“, kazao je Janković.

Izvršni direktor "Aerodroma“ Danilo Orlandić, je istakao da su već godinama imali problem sa nelagalnim taksi prevoznicima.

"Slika koju smo godinama imali ispred Aerodroma Podgorica nije bila nimalo lijepa, posebno za turiste koji dolaze u našu zemlju i mislim da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da takvi prizori budu prošlost“, ocijenio je Orlandić.

Pripadnici Komunalne policije će, kako je najavljeno, svakog dana dežurati na aerodromu u Golubovcima, a osim područja ispred zgrade, kontrolisaće i saobraćajnice na kojima su nelegalni taksi prevoznici do sada parkirali vozila.

Bonus video: