Spustili se sa krova nikšićke bolnice i djeci uručili poklone

"Planiramo da ova aktivnost postane tradicionalna i da svake godine izmamljujemo osmjehe djece, jer sva budućnost je u mladosti", kazao je Vukadinović

16840 pregleda 1345 reakcija 11 komentar(a)
Spustili se sa krova Dječijeg odjeljenja, Foto: Privatna arhiva
Spustili se sa krova Dječijeg odjeljenja, Foto: Privatna arhiva

Savez izviđača Crne Gore (SICG), Montagna Travel i “Maslačak” igračke, danas su iznenadili djecu na dječijem odeljenju bolnice u Nikšiću.

Jutros su se izviđači spustili sa krova Dječijeg odjeljenja Opšte bolnice i uručili poklone, slatkiše i igračke, svim mališanima koji novogodišnje praznike provode u bolnici.

"Naši prijatelji iz Montagna travela kao i mnogo puta do sada pritekli su nam u pomoć i obezbjedili opremu za spuštanje, dok su naši članovi Petar Backović i Martin Spaić bezbjedno uručili poklone. Planiramo da ova aktivnost postane tradicionalna i da svake godine izmamljujemo osmjehe djece, jer sva budućnost je u mladosti", kazao je predsjednik SICG-a Peko Vukadinović.

Savez izviđača Crne Gore
foto: Privatna arhiva

Zahvalio se Vladislavu Čizmoviću i Budimiru Backoviću, direktorima firme Maslačak igračke i Montagna Travel koji su podržali i organizovali akciju zajedno sa izviđačima, kao i načelnici Dječjeg odeljenja Branki Šupić i svim medicinskim radnicima bez kojih ova aktivnost ne bi bila mogaća.

Bonus video: