Bečić: Bijelo Polje da postane jedan od centara privrednog i kulturnog razvoja

Predsjednik parlamenta je istakao da je 3. januar važan datum kojim se obilježa antifašističko nasljeđe Crne Gore

3494 pregleda 9 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić, čestitao je 3. januar, Dan opštine Bijelo Polje predsjedniku opštine Petru Smoloviću i predsjednici Skupštine opštine Nemši Omerhodžić.

„Povodom 3. januara, Dana opštine Bijelo Polje, koristim priliku da Vam u ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime čestitam ovaj važan datum kojim obilježavamo naše antifašističko nasljeđe. Ovaj povod nas obavezuje da sa ponosom iskažemo najdublji pijetet prema herojima Narodnooslobodilačke borbe, koji su dali živote za slobodu svoje domovine, da bi njihovi potomci imali pretpostavke za stvaranje dostojanstvenog života, i multinacionalnog i multivjerskog suživota po mjeri savremenog građanina", navodi Bečić u čestitki.

Dan opštine, kako je kazao, obilježava se na početku još jedne izazovne godine, u okviru koje bi Bijelo Polje trebalo da stvori nove vrijednosti koje će predstavljati dalji podsticaj za lokalnu upravu i građane, "da sa još više entuzijazma i optimizma krenu u realizaciju projekata od interesa za dalji napredak, kako Vaše opštine, tako i sjevernog regiona i cijele države."

"Još jednom, koristim priliku da Vam čestitam Dan opštine, sa iskrenom željom da Bijelo Polje u bliskoj budućnosti postane jedan od centara privrednog i kulturnog razvoja Crne Gore", zaključuje se u čestitki predsjednika Skupštine.

Bonus video: