Božović: Neka nas Božić podsjeti da su zajedništvo, tolerancija i čovjekoljublje put koji treba slijediti

"Neka vječna simbolika Hristovog rođenja predstavlja putokaz međusobnom uvažavanju, poštovanju i razumijevanju", navodi se u čestitki

3613 pregleda 1 komentar(a)
Božović, Foto: Biram Crnu Goru
Božović, Foto: Biram Crnu Goru

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, u ime Skupštine opštine Bar i u svoje ime, Vama, sveštenstvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovjesti upućujem tople čestitke i najlješe želje, saopštila je u čestitki predsjednica SO Bar Milena Božović.

Božović je čestitku uputila arhijerejskom namjesniku i parohu barskom Slobodanu Zekoviću i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti.

"Neka nas ovaj praznik mira, nade i ljubavi podsjeti da su zajedništvo, tolerancija i čovjekoljublje put koji treba slijediti kako bi gradili ljepšu budućnost za sve građane Bara. Neka vječna simbolika Hristovog rođenja predstavlja putokaz međusobnom uvažavanju, poštovanju i razumijevanju. Želim da radost Božića ispuni naše domove mirom, zdravljem i blagostanjem, donese mnogo lične i porodične sreće i uspjeha u radu i da razbukti ono najljepše i najplemenitije u svakom od nas. Mir Božiji, Hristos se rodi – Vaistinu se rodi", napisala je Božović.

Bonus video: