Joković: Božić nas podsjeća na jedinstvene i neprolazne vrijednosti zajedništva

"Posebno u ovim danima kada je iza nas teška godina i kada kao nikada do sada moramo pokazati solidarnost prema onima kojima je pomoć potrebna, pokloniti pažnju svima koji je zaslužuju, a da sreća i radost budu u svim srcima", piše u čestitki

2923 pregleda 0 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je u svoje ime, kao i u ime Socijalističke narodne partije božićne praznike sveštenstvu Mitropolije crnogorsko-primorske i svim pravoslavnim vjernicima.

„S pravom je Božić najradosniji hrišćanski praznik jer nas uvijek učini radosnima i srećnima, jer nas podsjeća koliko su jedinstvene i neprolazne vrijednosti zajedništva, međusobnog uvažavanja, mira, razumijevanja i poštovanja. Posebno u ovim danima kada je iza nas teška godina i kada kao nikada do sada moramo pokazati solidarnost prema onima kojima je pomoć potrebna, pokloniti pažnju svima koji je zaslužuju, a da sreća i radost budu u svim srcima", piše u čestitki.

Kako su naveli, pred nama su brojni izazovi i "moramo učiniti sve kako bismo izgradili bolje i srećnije društvo".

"Neka ljubav, solidarnost i briga za bližnje, ispune radošću i blagostanjem naše domove. Istrajmo u uvjerenju da su zajedništvo, tolerancija i čovjekoljublje, put koji treba slijediti kako bi gradili ljepšu budućnost za sve građane i zajedničku nam kuću Crnu Goru. Mir Božiji - Hristos se rodi! Vaistinu se rodi!", zaključuje Joković u čestitki.

Bonus video: