Bar: Prijem za djecu bez roditeljskog staranja

Biljana Tvrdišić, socijalna radnica, barskog Centra za socijalni rad, istakla je da ova lijepa tradicija traje 14 godina, te da su ponosni na brigu opštine o ovoj djeci
102 pregleda 0 komentar(a)
Opština Bar, Foto: Radomir Petrić
Opština Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 26.12.2017. 16:11h

Shodno višegodišnjoj tradiciji, u Opštini Bar priređen je novogodišnji prijem za djecu bez roditeljskog staranja sa područja ove opštine -35 koji su u hraniteljskim porodicama, i troje koji su u Dječijem domu "Mladost" u Bijeloj. Predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić uručio je mališanima poklone, poželjevši im svima zdravlje i sreću u novoj godini, te da budu dobri đaci i poštuju svoje vaspitače i učitelje.

"Susret sa vama me posebno raduje i ovo su najljepši trenuci mog rada u opštini. Zajedno sa Centrom za socijalni rad i Crvenim krstom pružičemo vam podršku i na druge načine jer vaše odrastanje i snalaženje u životu moramo ispratiti i kontinuirano pomagati. Opština Bar za to ima mogućnosti i želimo da vam obezbjedimo budućnost", rekao je malim gostima dr Srzentić.

Biljana Tvrdišić, socijalna radnica, barskog Centra za socijalni rad, istakla je da ova lijepa tradicija traje 14 godina, te da su ponosni na brigu opštine o ovoj djeci. Ona je dodala da je cilj da se djeca do tri godine starosti smjeste u hraniteljske porodice, kao i da se sada ovoj humanoj misiji pridružila i AD Luka Bar.

Bonus video: