Ski-centar Kolašin 1600 u četvrtak posjetilo više od 1.000 ljudi: "Saobraćajne gužve su velike..."

Iz Skijališta tvrde da je snabdijevanje električnom energijom ski-centra Kolašin 1600 uredno i bez prekida na svakodnevnom nivou i da očekuju da se tako nastavi i narednih dana

7817 pregleda 9 komentar(a)
Ski-centar 1600 juče posjetilo više od hiljadu turista, Foto: Skijališta Crne Gore
Ski-centar 1600 juče posjetilo više od hiljadu turista, Foto: Skijališta Crne Gore

Ski-centar Kolašin 1600 juče je posjetilo više od hiljadu ljubitelja snijega i sportova na snijegu, saopšteno je iz preduzeća Skijališta Crne Gore.

Iz kompanije su istakli da sada visina utabanog snijega iznosi od 80 centimetara do jednog metra, u zavisnosti od dijela skijališta.

Iz Skijališta tvrde da je snabdijevanje električnom energijom ski-centra Kolašin 1600 uredno i bez prekida na svakodnevnom nivou i da očekuju da se tako nastavi i narednih dana.

“Saobraćajne gužve su velike na prilaznom putu do ski centra Kolašin 1600, što izaziva nezadovoljstvo posjetilaca, a tim povodom smo apelovali na nadležne organe - Upravu za saobraćaj (da se na tom putnom pravcu svakodnevno i blagovremeno čisti i održava puni profil dvije saobraćajne trake)”, dodali su iz preduzeća.

Apelovali su i na Upravu policije da se obezbijedi dovoljni i nužni broj saobraćajnih policajaca da se ne bi ugrožavala bezbjednost saobraćaja i stvarale gužve.

Bonus video: