I stranci nelegalnim taksijem "love" mušterije na aerodromu u Podgorici

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić kazao je da već godinama imaju problem sa nelagalnim taksi prevoznicima
58 pregleda 14 komentar(a)
Komunalna policija Aerodrom, Foto: Aerodromi Crne Gore
Komunalna policija Aerodrom, Foto: Aerodromi Crne Gore
Ažurirano: 26.12.2017. 13:59h

Nelegalne taksi usluge ispred zgrade Aerodroma u Golubovcima nude i stranci, među kojima najviše državljani Albanije, saopštio je danas načelnik Komunalne policije Goran Janković.

„Pripadnici Komunalne policije su do sada izdali 113 prekršajnih prijava i sedam vozila isključili iz saobraćaja. Prepoznali smo i prisustvo stranih državljana koji nelegalno nude taksi usluge na Aerodromu Podgorica. Naročito su u pitanju državljani Albanije i do sada smo 33 prekršajne prijave podnijeli protiv stranih državljana”, kazao je Janković, povodom početka rada ispostave Komunalne policije na Aerodromu u Golubovcima.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić kazao je da već godinama imaju problem sa nelagalnim taksi prevoznicima.

“Slika koju smo godinama imali ispred Aerodroma Podgorica nije bila nimalo lijepa, posebno za turiste koji dolaze u našu zemlju i mislim da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da takvi prizori budu prošlost“, kazao je Orlandić.

Komunalni policajci će, kako su najavili, svakog dana dežurati na Aerodromu Podgorica, a osim područja ispred same terminalne zgrade, kontrolisaće i saobraćajnice na kojima su nelegalni taksi prevoznici do sada parkirali vozila.

Bonus video: