Nikšić: Nastavljena akcija "Djeci za radost“

Sada slijedi koncert poznatog dječijeg zabavljača Šante Pante na kome će Djeda Mraz paketiće podijeliti za preko 200 mališana iz socijalno ugroženih porodica i djeci sa smetnjama u razvoju
0 komentar(a)
Djeci za radost, Foto: Privatna arhiva
Djeci za radost, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 25.12.2017. 09:02h

Nakon što su podijelili novogodišnje paketiće za 135 učenika prvog razreda, integrativnog odjeljenja i mališani romske populacije, iz Osnovne škole „Olga Golović iz Nikšića NVO “Izvor života”, iz toga grada, je obradovala i mališane područnog odjeljenja O.Š. “Janko Mićunović” u Kočanima. I oni su, u sklopu akcije „Djeci za radost“, dobili paketiće za koje je sredstva obezbjedila niksicka kompanija “Dit duga”.

Paketiće je dobilo i 25 mališana iz socijalno ugroženih porodica u Opštini Plužine zahvaljujući donaciji kompanija “Okov”

“U sklopu akcije obišli smo deset socijalno ugroženih porodica kojima smo uručili sokove i kolače koje su nam obezbjedili ‘Monteco’ i naša sugrađanka Ivana Vukadinović”, kazala je Konstatina Maraš.

Sada slijedi koncert poznatog dječijeg zabavljača Šante Pante na kome će Djeda Mraz paketiće podijeliti za preko 200 mališana iz socijalno ugroženih porodica i djeci sa smetnjama u razvoju.

“I nakon toga nastavljamo misiju gdje ćemo obradovati djecu i porodice iz Nikšića, Podgorice, Ulcinja, Kotora i Danilovgrada. Zahvaljujemo se svim našim prijateljima koji su nas podržali”, kazala je Maraš.

Bonus video: