Forum žena SDP sakupljao pomoć za pogođene zemljotresom u Hrvatskoj: Dobra namjera put koji treba slijediti

„Osim saosjećanja sa nesrećom koja je zadesila narod Hrvatske zbog nedavnog zemljotresa, Forum žena Socijaldemokratske partije Crne Gore organizovao se i na prikupljanju novčane pomoći, cijeneći da je svaki vid pomoći, u tako teškom momentu, dobro došao“ istakla je Anđelić

11424 pregleda 22 reakcija 12 komentar(a)
Anđelić, Foto: SDP
Anđelić, Foto: SDP

Forum žena Socijaldemokratske partije Crne Gore organizovao je prikupljanje novčane pomoći pogođenima zemljotresom u Hrvatskoj, kazala je Dragica Anđelić, predsjednica Foruma Žena.

„Osim saosjećanja sa nesrećom koja je zadesila narod Hrvatske zbog nedavnog zemljotresa, Forum žena Socijaldemokratske partije Crne Gore organizovao se i na prikupljanju novčane pomoći, cijeneći da je svaki vid pomoći, u tako teškom momentu, dobro došao“ istakla je Anđelić.

Kako je kazala, ovu akciju je inicirala Olga Duhović, dugogodišnja članica SDP.

"A pomoć u njenom sprovođenju pristigla je i od rukovodstva Foruma žena. Za pomoć ugroženima od zemljotresa ukupno je prikupljeno i uplaćeno 1.225.eura. Iako je ovo skroman doprinos, u uvjerenju da uvijek činimo onoliko koliko možemo, znamo da je dobra namjera put koji treba slijediti“ zaključila je Anđelić.

Bonus video: