Sekulović: Iseljenici su najbolji reprezenti svoje zemlje u svijetu

"Sekulović je uputio izraze zahvalnosti iseljenicima koji žive u Sjevernoj Makedoniji na kontinuiranim naporima koje ulažu sa ciljem afirmacije Crne Gore, ističući da iseljenici doprinose i dobrim međudržavnim odnosima dvije prijateljske zemlje"

2546 pregleda 3 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: MUP
Sa sastanka, Foto: MUP

Iseljenici su najbolji reprezenti svoje zemlje u svijetu, a vi to dokazujete posvećenošću zavičajnoj Crnoj Gori, kao i državi u kojoj živite i stvarate, Sjevernoj Makedoniji, poručio je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović predstavnicima crnogorske zajednice u Sjevernoj Makedoniji.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Seekulović se u okviru zvanične posjete Sjevernoj Makedoniji, sastao se sa predstavnicima crnogorske zajednice u toj zemlji.

"Sekulović je uputio izraze zahvalnosti iseljenicima koji žive u Sjevernoj Makedoniji na kontinuiranim naporima koje ulažu sa ciljem afirmacije Crne Gore, ističući da iseljenici doprinose i dobrim međudržavnim odnosima dvije prijateljske zemlje", ističe se u saopštenju MUP.

Iz MUP su kazali da su predstavnici crnogorske zajednice iskazali zadovoljstvo povodom sastanka, te informisali o aktivnostima na planu unapređenja odnosa sa Crnom Gorom.

Bonus video: