U ski centru Kolašin 1450 obilježen početak zimske sezone

I u nedjelju organizovan besplatan autobuski prevoz za zainteresovane iz Podgorice. Nacionalna turistička organizacija Crne Gore slične događaje planira za naredni period i u drugim crnogorskim zimskim centrima
452 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.12.2017. 14:02h

Događajem "Ski opening“, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, LTO Kolašin i ski centra Kolašin 1450 obilježen je početak zimske sezone u ovom turističkom centru, uz bogat program, besplatne sadržaje, popuste i brojne zadovoljne goste.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je besplatan autobuski prevoz za veliki broj zainteresovanih, koji su iz Podgorice pošli da uživaju na suncu, snijegu i raznovrsnim sadržajima na skijalištu Kolašin 1450.

Na ski-stazama zabavljali su ih DJ Mr Jolls i DJ Shar, a žurka se nastavlja u večernjim satima, kada će na trgu u centru grada, rok bend Mifhunters svirati na otvorenom. Ni najmlađi ljubitelji aktivnosti na snijegu nisu bili izostavljeni, pa su djeca uživala u programu animacije. Ski-pas se mogao kupiti za 7,5 eura.

Zahvaljujući nadmorskoj visini koja se kreće od 1.450 pa sve do 1.973 metra, područje skijališta Kolašin 1450 spada u svojevrsnu vazdušnu banju i predstavlja izuzetnu turističku destinaciju za odmor tokom cijele godine.

Impresivni obronci planine Bjelasice, sami grad, nacionalni park Biogradska gora, kao suza čiste rijeke Tara i Morača, obližnja planinska jezera, samo su dio jedinstvenih prirodnih bogatstava po kojima je cijeli ovaj region prepoznatljiv.

Nova zimska turistička sezona donosi poboljšan kvalitet ponude i usluga u svim segmentima turizma. U Kolašinu je tako prethodne zime otvoren prvi brendirani hotel na sjeveru Four Points by Sheraton što doprinosi jačanju pozicioniranja Crne Gore kao visokokvalitetne turističke destinacije. Kolašin svojim posjetiocima od prethodnog ljeta može da ponudi i avanturistički park, koji radi tokom cijele godine.

Događaj koji je animirao veliki broj ljudi u subotu zapravo je dio "Ski openinig" vikenda i nastavlja se u nedjelju, 24. decembra, uz podjednako dinamičan program i snižene cijene jednodnevnog ski-pasa. I u nedjelju je organizovan besplatan autobuski prevoz za zainteresovane iz Podgorice. Nacionalna turistička organizacija Crne Gore slične događaje planira za naredni period i u drugim crnogorskim zimskim centrima.

U okviru promocije zimske sezone i novogodišnjih praznika Nacionalna turistička organizacija Crne Gore ponudu je predstavila i na tradicionalnoj "Novogodišnjoj pjaci" koja se održava ovog vikenda na platou podgoričkog šoping centra Mall of Montenegro.

(PROMO)

Galerija