Sve fakture Codra je ovjerila

A povodom neukusnog pominjanja bolesti, istina je sasvim drugačija. Upravo zbog te bolesti nastavili smo sa isporukama, odustali od utuženja i dozvolili da dug poraste, uz lažno obećanje da će naš dug biti isplaćen nakon dobijanja kredita, prvobitno od Evropske banke za razvoj a zatim od Erste banke
64 pregleda 0 komentar(a)
Angelina Vuković, Foto: Boris Pejović
Angelina Vuković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.12.2017. 19:31h

Direktorica firme “Osmi red D” Angelina Vuković reagovala je na izjave vlasnika bolnice Codra Dragice Perović-Ivanović i Zorana Ivanovića, objavljene u “Vijestima” u srijedu pod naslovom: "Sporan dug od 380.000 hiljada eura". Ivanovići su tvrdili da ništa ne duguju “Osmom redu D”. Reagovanje Angeline Vuković objavljujemo u cijelosti:

“Za izdatu opremu i medicinska sredstva Specijalnoj bolnici Codra za sve protekle godine saradnje DOO "Osmi red - D" iz Podgorice posjeduje svaku fakturu uredno primljenu i ovjerenu od strane Specijalne bolnice Codra . Zbog neistinitih tvrdnji, pominjanja lažnih faktura, stavljanja opreme koja nije njihova pod zalogu, opstrukcija, pritisaka i ostalih nezakonitih postupaka ovlašćenih lica Specijalne bolnice Codra pokrenuli smo i ostale zakonom predviđene procese za utvrđivanje njihove odgovornosti.

A povodom neukusnog pominjanja bolesti, istina je sasvim drugačija. Upravo zbog te bolesti nastavili smo sa isporukama, odustali od utuženja i dozvolili da dug poraste, uz lažno obećanje da će naš dug biti isplaćen nakon dobijanja kredita, prvobitno od Evropske banke za razvoj a zatim od Erste banke.

Na kraju, u ovom trenutku, osim DOO "Osmi red - D", više firmi i fizičkih lica vode sudske postupke za naplatu potraživanja od Specijalne bolnice Codra ”, navela je Vukovićeva u svom reagovanju.

Bonus video: