Kasalica oslobođen optužbi da je naslikao karikaturu

Kasalica je najavio podnošenje krivične prijave protiv, kako je naveo na svom Fejsbuk, lica koja su "širile laži o meni"

22441 pregleda 412 reakcija 32 komentar(a)
Kasalica, Foto: Privatna arhiva
Kasalica, Foto: Privatna arhiva

Nikšićanin Nebojša Kasalica oslobođen je optužbe da je autor uvredljive karikature na kojoj je prikazana ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić.

On je prije dva dana dobio poziv od policije da u svojstvu građanina da izjavu, a nakon toga su mu, po nalogu osnovnog državnog tužioca, oduzeti telefon i laptop, koji su mu večeras vraćeni.

Kako je Kasalica napisao na svom Fejsbuk profilu oslobođen je optužbi, a tužba protiv lica koja su širila laži o njemu je sastavljena i čeka da bude podnesena.

Zahvalio se svima koji su mu pružili podršku, ponudili pomoć i nijesu ni ujednom trenutku posumnjali u njega. Zahvalio se i porodici ministarke Bratić koja se javno oglasila i čija je izjava bila u njegovu korist, kao i advokatima koji su ga zastupali na “najvišem i najprofesionalnijem nivou” i nijesu “htjeli da uzmu ni jedan jedini cent”.

Kasalica je odmah nakon što je dobio poziv od policije prvo na FB, a zatim i u CB-u, negirao krivicu i naveo, kako je kazao, činjenice iz kojih se jasno vidi da mu je sve namješteno.

Bonus video: