Uručene diplome svršenim studentima na nikšićkom Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje

Svečanosti su prisustvovali rektor i predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, prof.dr Danilo Nikolić i prof.dr Duško Bjelica, predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović, kao i brojne druge zvanice
448 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.12.2017. 12:22h

Kraj godine prilika je da se na nikšićkom Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje uruče diplome studentima koji su diplomirali u drugoj polovini tekuće godine.

Dekan fakulteta, doc. dr Stevo Popović, pozdravio je prisutne, a svršenim studentima poželio puno uspjeha u daljem radu.

Diplome su dobili Hajrudin Beganović, Jelena Novović, Pavle Malović, Ivan Jovančević, Filip Lješković, Ajla Kurtiš, Anđela Stojanović, Luka Bogojević, Nikola Ostojić, Stefan Varagić, Milovan Peković, Dušan Stupar, Šabo Šuntići, Nikola Pavićević, Danilo Petrović, Spasoje Spaić, Stefan Kandić, Aleksandar Babić, Milica Hajduković, Maja Vujović, Milena Bošković, Milena Šljivić, Snežana Milić, Vukašin Pođanin, Vladimir Kasalica i Miloš Rovčanin, koji su završili osnovne studije. I studenti koji su specijalizirali dobili su diplome – Stefan Lazarević, Nikola Janjušević, Aleksandar Bigović, Jovan Vojinović, Ivan Vuković, Dragan Baćović, Vukašin Boljević, Dragoslav Radović, Lazar Čađenović, Danilo Džaković, Uroš Selić, Rajko Pekić, Ema Feka, Nikola Rajković, Jovan Spalević i Dragoljub Cerović, kao i tri dame koje su magistrirale – Marija Bubanja, Ivana Koprivica i Aleksandra Nikčević.

Svečanosti su prisustvovali rektor i predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, prof.dr Danilo Nikolić i prof.dr Duško Bjelica, predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović, kao i brojne druge zvanice.

Fakultet koji broji preko 500 studenata na osnovnim, postdiplomskim i doktorskim studijama, i koji kao samostalna univerzitetska jedinica djeluje devet godina, može se pohvaliti velikim brojem sklopljenih sporazuma o saradnji kako sa naučnim istitucijama i ustanovama u zemlji i inostranstvu, tako i sa sportskim klubovima i organizacijama.

Galerija

Bonus video: