Institut Igalo ispraća posljednje ovogodišnje goste

Nakon više od tri decenije Institut obnavlja medicinsku opremu i imaće najsavremenije uređaje za dijagnostiku i rehabilitaciju kardioloških pacijenata
87 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 22.12.2017. 10:20h

Prva faza Instituta Dr Simo Milošević u Igalu posljednji pacijenti napustiće sutra. Ovdje su medicinske usluge koristili pacijenti iz Crne Gore, korisnici Fonda zdravstva, Saveza udruženja penzionera, sindikalne organizacije i gosti iz Albanije. Prva faze Instituta biće opet otvorena sredinom narednog aprila.

"U 2017. godini u oba objekta Instituta ostvareno je 218.000 noćenja. Cijene se nisu mijenjale. Kao i prethodnih godina, većina gostiju u Drugoj bili su Norvežani, Šveđani, Danci, Rusi, Holanđani i iz regiona.Takođe, veliki broj sportista boravio je na pripremama, kao i onih koji su posredstvom agencija provodili po nekoliko dana u Institutu, u sklopu kružnih putovanja po Balkanu i Evropi“ kaže direktor marketinga i prodaje Nikola Mračević.

Mediteranski centar Instituta ponovo će početi da radi 29. januara naredne godine, kada će biti domaćin nekoliko programa Praznika mimoze i XXIII Plivačkog mitinga "Montenegro mimoza kup“.

Mračević ističe da za ove proigrame već vlada veliko interesovanje agencija iz okruženja, posebno iz Srbije i Republike Srpske, kojima su i ove godine ponuđeni aranžmani po specijanim cijenama.

"Dok traje zimska pauza u Drugoj fazi, pored redovnog održavanja, u toku je kompletno renoviranje 15 kupatila, uređenje enterijela u dijelu smještajnog prostora, kao i u više sala. Završavamo sanaciju cjevovoda na terpijskom bloku, dijela klimatizacionog sistema i ugradnju nove kuhinjske opreme“, naglašava Mračević.

Nakon više od tri decenije Institut obnavlja medicinsku opremu i imaće najsavremenije uređaje za dijagnostiku i rehabilitaciju kardioloških pacijenata.

"Dugogodišnji strateški partneri Institutu Igalo daju potvrdu kvaliteta medicinskih usluga. Obnovljen je godišnji ugovor za sedam grupa (jedna više), odnosno za 980 norveških pacijenata, od aprila do kraja oktobra. Dolazak prvih Holanđana očekujemo, takođe, početkom aprila”, najavljuje Mračević.

Do tada nastaviće se sa promocijom ponude na sajmovima turizma u Oslu, Beogradu i Moskvi.

Galerija

Bonus video: