AMSCG: Poledica na putevima na sjeveru

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, dionica Košljun – Zavala, saobraćaj će biti zatvoren od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta
1 komentar(a)
AMSCG, Foto: Shutterstock.com
AMSCG, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 22.12.2017. 07:09h

Na sjeveru Crne Gore jutros je, zbog niskih temperatura, izražena poledica, dok su putevi u južnim predjelima suvi, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore, i savjetovali poseban oprez preko mostova i na prilazima tunelima.

Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva u mjestu Brajići saobraća se naizmjenično, propuštanjem vozila.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, dionica Košljun – Zavala, saobraćaj će biti zatvoren od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

Zbog radova na tom putu, na dionici Brajići-Lapčići, saobraćaj će biti obustavljen od devet sati i 15 minuta do 11 sati i 15 minuta, i od 14 sati i 15 minuta do 15 sati i 45 minuta. Mimo tih termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraća se je jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj - Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Cetinje - Njeguši režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a potpuni prekid važi za sve vrste vozila izuzev nedjeljom od osam do deset sati i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar-Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvac - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Sutomore - Bar u mjestu Šušanj saobraća se jednosmjerno sa semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-2, dionici Tivat - Budva, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8, dionici Pljevlja-Gradac, lokalitet Židovići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu od Lepetana do Lastve Grbaljske se, zbog prevoza transformatora, odobrava obustava saobraćaja do 39 minuta za sve vrste vozila.

Na magistralnom Pljevlja - Gradac, lokalitet Židovići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: