Pet vozila zatrpano u obrušavanju zida i zemlje u Herceg Novom

Načelnica Službe Komunalne policije i inspekcijskog nadzora kazala je da su uzrok obrušavanja najvjerovatnije padavine proteklih dana

21649 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Velika međa sa kamenjem i zemljom obrušila se jutros oko pet sati na parking Rent-a vila u Herceg Novom, prilikom čega je zatrpano pet vozila, javlja Radio Jadran.

Nema povrijeđenih, a mještani navode da, osim na vozilima, nije pričinjena šteta na drugim objektima.

Načelnica Službe Komunalne policije i inspekcijskog nadzora Marija Bošković potvrdila je Radiju Jadran da je prijava kol-centru podnijeta u jutarnjim časovima, da je došlo do urušavanja zemlje koja se nalazi na privatnoj parceli ispod donje terase Gradske kafane.

“Prilikom kontrole je konstatovano da se obrušilo oko 15 metara kubnih zemlje, sa parcele u privatnom vlasništvu. Zemlja se obrušila takođe na privatnu parcelu u ulici Krsta Bata Vrankovića, u kojoj je bila i metalna nadstrešnica kao i tri vozila na kojima su nastala oštećenja, odnosno pričinjena je materijalna šteta. S obzirom da je riječ o privatnoj parceli, inspektori Komunalne policije nemaju nadležnost za postupanje. Zaštitu prava oštećene strane mogu tražiti sudskim putem”, kazala je Bošković, kako prenosi Radio Jadran.

Dodala je da su uzrok obrušavanja najvjerovatnije padavine proteklih dana koje su “natopile” zemlju.

Bonus video: