Tivat: "Dan otvorenog srca" za Luku i Sava

Sav prikupljeni prihod namijenjen je za pomoć u liječlenju mladih sugrađana - dvogodišnjeg Luke Marića i petogodišnjeg Sava Rilija
364 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2017. 14:44h

Deveti po redu humanitarni Novogodišnji bazar pod nazivom "Dan otvorenog srca“ održan je danas na Trgu magnolija u Tivtu u organizaciji Opštine, Crvenog krsta i Organizacije žena Tivta.

Na dvadesetak bogato ukrašenih štandova brojna publika i posjetioci bazara mogli su kupiti novogodišnje ukrase, igračke, umjetnine, knige, poslastice i razne druge predmete, a sav prikupljeni prihod namijenjen je za pomoć u liječlenju mladih sugrađana - dvogodišnjeg Luke Marića i petogodišnjeg Sava Rilija.

Bazar koji je okupio brojne obrazovne ustanove, NVO, preduzeća, sportske klubove i maštovite pojedince, obišla je i tivatska gradonačelnica dr Snežana Matijević koja je i zvanično otvorila ovu vrlo uspjelu humanitarnu manifestaciju.

U propratnom zabavnom programu nastupili su hor i orkestar OŠ "Drago Milović“, bend Omladinskog kluba, mališani iz vrtića „Bambi“, solistkinje Dora Štampić, Rezeda Valejeva, Jelena Krivokapić i članice plesnih klubova "Modest“, "Bellissima“ i "Enigma“.

Galerija

Bonus video: