Bečić: Vrijedni narod Zete zaslužuje da se još snažnije afirmišu i valorizuju razvojni kapaciteti

On je kazao da ovaj datum podsjeća na "kontinuitet čuvanja slobodarske tradicije ovog jedinstvenog podneblja, kada su 1879. godine, Podgorica i Zeta, nakon oslobođenja, postale dio Knjaževine Crne Gore

8613 pregleda 14 komentar(a)
Bečić, Foto: Savo Prelević
Bečić, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Skupštine Crne Gore u čestitki povodom Dana opštine Golubovci, kazao je da "sa izuzetnim poljoprivrednim potencijalima vrijedni narod Zete zaslužuje da se još snažnije afirmišu i valorizuju razvojni kapaciteti u najvećoj ravnici u Crnoj Gori, naročito oni od prioritetnog javnog interesa", saopšteno je iz Skupštine.

On je kazao da ovaj datum podsjeća na "kontinuitet čuvanja slobodarske tradicije ovog jedinstvenog podneblja, kada su 1879. godine, Podgorica i Zeta, nakon oslobođenja, postale dio Knjaževine Crne Gore".

"Uz uvjerenje da neće proteći mnogo vremena do stvaranja povoljnih ekonomskih, infrastrukturnih, ekoloških i ukupnih društvenih uslova neophodnih za praktičan i održiv svakodnevni život građanki i građana Golubovaca, a u cilju sveukupnog prosperiteta Zete, te samim tim i čitave države, još jednom koristim priliku da Vama i svim građanima čestitam 8. februar, Dan opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci“, rekao je Bečić.

On je čestitku uputio predsjednici Tanji Stajović i predsjedniku Skupštine Ratku Stijepoviću.

Bonus video: