predsjednik cg čestitao dan opštine u okviru glavnog grada

Đukanović: Uvjeren sam da će dalja ulaganja značajno poboljšati uslove za život stanovnika Golubovaca

"Ovom prilikom želim da pozdravim rezultate lokalne samouprave, koji su potvrda kvalitetne saradnje opštinskog rukovodstva, Glavnog grada i Vlade Crne Gore, uz uvjerenje da će period pred nama, uz uspješno upravljanje i kontinuitet saradnje različitih nosilaca vlasti, donositi rezultate koji će biti važan doprinos ekonomskom oporavku i ukupnom društvenom razvoju zemlje"

9260 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Predsjednik.me
Foto: Predsjednik.me

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 8. februara – Dana Opštine Golubovci u okviru Glavnog grada, predsjednici Opštine Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima i svim građanima Golubovaca uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Uvjeren sam da će očuvanje dinamike realizacije infrastrukturnih projekata i dalja ulaganja u oblasti saobraćaja, komunalne infrastrukture i poljoprivrede značajno poboljšati uslove za život stanovnika Golubovaca i voditi približavanju onome što je naš zajednički cilj, a to je evropski kvalitet života za sve građane Crne Gore. Ovom prilikom želim da pozdravim rezultate lokalne samouprave, koji su potvrda kvalitetne saradnje opštinskog rukovodstva, Glavnog grada i Vlade Crne Gore, uz uvjerenje da će period pred nama, uz uspješno upravljanje i kontinuitet saradnje različitih nosilaca vlasti, donositi rezultate koji će biti važan doprinos ekonomskom oporavku i ukupnom društvenom razvoju zemlje. Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave."

Preporučujemo za Vas