Krivokapić: Uz podršku Vlade i Glavnog grada Golubovci će biti mjesto za život po mjeri čovjeka

On je istakao da jedinstveno geografsko podneblje i ogroman prirodni potencijal daju odličnu osnovu za privredni rast i podsticaj ekološkim projektima i očuvanju i unapređenju životne sredine

8339 pregleda 3 komentar(a)
Zdravko Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Zdravko Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, 8. februar Dan opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, predsjednici Opštine Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima i svim građankama i građanima.

"Jedan od ključnih prioriteta u razvoju naše zemlje je postizanje ravnomjernosti, odnosno nezapostavljanje nijednog kraja, grada ili opštine. Imajući to u vidu, Vlada će podržavati dalja ulaganja u lokalnu infrastrukturu- komunalnu, saobraćajnu, poljoprivrednu", navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

On je istakao da jedinstveno geografsko podneblje i ogroman prirodni potencijal daju odličnu osnovu za privredni rast i podsticaj ekološkim projektima i očuvanju i unapređenju životne sredine.

"Uvjeren sam da će lokalna samouprava i građani Golubovaca, uz punu podršku Glavnog grada i Vlade Crne Gore, učiniti Golubovce mjestom za život po mjeri čovjeka", zaključuje se u čestitki predsjednika Krivokapića.

Bonus video: