Pet osobina piva koje volimo

Koje to osobine najčešće tražimo u omiljenom pivu?

39734 pregleda 72 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Pivara Trebjesa
Foto: Pivara Trebjesa

Pivo je jedno od najpopularnijih pića globalno. No, s ubrzanim životnim stilom, mijenjaju se potrebe ljubitelja ovog pića, koji danas očekuju mnogo više od piva kojem poklanjaju svoje povjerenje.

Koje to osobine najčešće tražimo u omiljenom pivu? Najprodavanije pivo u Crnoj Gori je Nikšićko Pivo, a evo i pet osobina koje Nikšićko čine omiljenim pivom svih generacija:

1. Na prvom mjestu je potvrđen i prepoznat kvalitet i ukus Nikšićkog, poznat i izvan granica naše zemlje. Ima preko 100 osvojenih medalja za kvalitet, a zanimljiva je i informacija da na svom putu nastanka pa do krajnjeg potrošača Nikšićko Pivo prođe oko 200 tačaka kontrole kvaliteta.

2. U korak sa vremenom – često čujemo od naših roditelja i djedova da je Nikšićko Pivo bilo i ostaje njihov prvi izbor. Ali prava veličina Nikšićkog je u tome što je prvi izbor i mlađih generacija ljubitelja piva.

Upravo je poslednjom kampanjom „Oduvijek moderno“, koja je počela 2019. godine, a nedavno dobila jednako duhovit nastavak, Nikšićko najviše do sada približilo svoju priču mlađim generacijama. Nikšićko je još jednom pokazalo da ide u korak s vremenom i trendovima, a da pri tom ostaje vjerno svojoj suštini.

3. Pivo koje razumije i zna da nasmije – bilo da vješto osmišljenim filmskim jezikom priča o vječnoj dilemi Đe ćeš za Novu, o Povratku u budućnost u kojoj postoji česma koja toči pivo, ili o onom zastrašujućem momentu kad u sred uživanja u omiljenom pivu neko kaže „Nikšićko nam je pri kraju“ – Nikšićko to radi na duhovit i jedinstven način, dajući zanimljiva rješenja i obrte, vrlo autentične za naše podneblje.

4. Promoviše prave vrijednosti - prethodna godina nam je, više nego ikad, pokazala da se vremena mijenjaju, ali neke stvari ostaju iste. Vrijednosti kao što su poštovanje, prijateljstvo, tradicija, kvalitet uvijek su u modi. Te vrijednosti su, kao i Nikšićko, oduvijek moderne.

5. Pivo iz Nikšića okuplja nas od davne 1896. – znate ono kad kažemo nekome: „Hoćemo li na pivo“? Nikšićko je često tu da nas okupi i da podijelimo trenutke sa onima koje volimo.

I možda i mi kao današnji junaci imamo isto neke vanvremenske brige, ali je, baš kao i u novoj reklami Nikšićkog, uz omiljeno pivo i pravu ekipu sve lakše.