Ultra Crna Gora Budva: Ako se formira COVID bolnica, računajte na naše volontere, zaboravimo sve razlike

"Naš patriotizam se nikada neće mjeriti riječima već djelima koja će učiniti da Crna Gora kao što joj priliči iz ovog boja izađe kao pobjednica kao što je činila kroz svoju slavnu istoriju"

13933 pregleda 76 reakcija 15 komentar(a)
Budva, Foto: Vijesti/Vuk Lajović
Budva, Foto: Vijesti/Vuk Lajović

Medicinski i radnici Crvenog krsta nijesu sami u ovoj bespoštednoj borbi. Ukoliko se u Budvi formira COVID bolnica, možete računati na volontere iz grupe Ultra Crna Gora Budva, poručili su iz te grupe.

"Shvatajući realnost u kojoj živimo sve veće prisustvo koronavirusa među stanovništvom Crne Gore, a posebno Budve, bezrezervno se stavljamo na raspolaganje Crvenom krstu Budva za svaku vrstu pomoći. Više puta smo govorili da patriotizam za nas nije samo voljenje Crne Gore, za nas patriotizam predstavlja pomoć svima kojima je ona potrebna, pogotovo u ovako složenom epidemiološkom trenutku. Ovo je momenat da zaboravimo na sve razlike među nama, da postanemo šampioni u borbi protiv pošasti koja nas gotovo godinu dana parališe, da postanemo šampioni u humanosti, šampioni u hrabrosti, šampioni u solidarnisti", navode iz Ultra Crna Gora Budva.

Oni su dodali da se danas patriotizam iskazuje poštovanjem zdravstvenih propisa, čuvanjem sebe i drugih od dalje infekcije.

"Naš patriotizam se nikada neće mjeriti riječima već djelima koja će učiniti da Crna Gora kao što joj priliči iz ovog boja izađe kao pobjednica kao što je činila kroz svoju slavnu istoriju. Na kraju molimo sve da poštuju preporuke ljekara da čuvaju sebe i druge, a medicinskom osoblju i crvenom krstu glasno poručujemo da u ovoj borbi za ljudske živote nijesu sami i da računaju na nas", kazali su iz iz Ultra Crna Gora Budva.

Bonus video: