Radnička partija: Nadležni da što prije pronađu počinioce

"Veoma smišljeno, udarajući na vjerske zajednice DPS, pokušava da "zakuva" predizbornu atmosferu i izazove netrpeljivost među vjerskim zajednicama u Crnoj Gori"

939 pregleda 81 reakcija 2 komentar(a)
Foto: Ranička partija
Foto: Ranička partija

Radnička partija osudila je sve oblike skrnavljenja vjerskih objekata i apelovala na nadležne da što prije pronađu počinioce, povodom slučaja natpisa "4S" koji je osvanuo na džamiji u Nikšiću.

"Takođe, smatramo da ova nečasna propaganda dolazi iz "kuhinje DPS", u cilju da se stvori negativna energija pred predstojeće izbore u Nikšiću. Prateći dešavana tokom jučerašneg dana, o grafiu "4S" ispred Osmanagića džamije koju je sa javnošću putem Tviter naloga podijelio reis Rifat Fezić, vrlo brzo smo došli do demantija. Ispostavilo se da je Google Street view istu tu fotografiju zabilježio još 2016. godine", navodi se u saopštenju Radničke partije.

Dodaju da "veoma smišljeno, udarajući na vjerske zajednice DPS, pokušava da "zakuva" predizbornu atmosferu i izazove netrpeljivost među vjerskim zajednicama u Crnoj Gori".

"Podsjećamo da su slični natpisi preplavili Crnu Goru uoči formiranja nove Vlade", zaključuje se u saopštenju Radničke partije.

Bonus video: