Stanovnicima Vranjine uručeni paketi hrane

Ovo područje je usljed obilnih padavina posljednjih dana velikim dijelom bilo poplavljeno

4857 pregleda 3 komentar(a)
Vranjina, Foto: PG Biro
Vranjina, Foto: PG Biro

Predstavnici Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci i Crvenog krsta uručili su danas pedeset paketa hrane svim stanovnicima Vranjine, saopšteno je iz opštine Golubovci.

Kako se navodi, riječ je o donaciji Crvenog krsta mještanima ovog dijela Zete, jer je ovo područje usljed obilnih padavina posljednjih dana velikim dijelom bilo poplavljeno.

"Podsjećamo da su obilne padavine uzrokovale brojne probleme na cijelom području Zete, ali i u okolnim mjestima. Na teritoriji gradske opštine Golubovci prethodnih dana došlo je do porasta vodostaja. Opština Golubovci je preduzela sve radnje kako bi se izašlo u susret svim zahtjevima građana, a Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada pomogla je u distribuciji pijaće vode u Gostilju, Berislavcima, Bijelom Polju, Bistrici, Kurilu, Vranjini i u Ponarima", navodi se u saopštenju.

Oni dodaje da obezbijeđeno i oko 200 komada paleta, koje su tražili stanovnici i privrednici sa područja Zete, a u saradnji sa Crvem krstom obezbijeđeno je i 105 pari gumenih čizama za ribolov koje su podijeljene najugroženijima.

Bonus video: