Jedinica za hitnu medicinsku pomoć u Bijelom Polju dobila nagradu 3. januar

"Jedinica za hitnu medicinsku pomoć gaji odlične međuljudske odnose, kvalitet njihovih usluga je na zavidnom nivou, a građani su prepoznali entuzijazam i rad naših zaposlenih", kazala je direktorica Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Vesna Mitić Lakušić

3653 pregleda 2 komentar(a)
Bijelo Polje (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Bijelo Polje (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Jedinica za hitnu medicinsku pomoć u Bijelom Polju dobila je nagradu 3. januar, što pokazuje da su lokalne samouprave prepoznale značaj i važnost hitne medicinske pomoći.

To je saopštila medicinska direktorica Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Vesna Mitić Lakušić.

Ona je prethodne sedmice obišla jedinicu u Bijelom Polju i zahvalila svima koji su prepoznali doprinos zdravstvenih radnika ove ustanove i predložili je za nagradu, prepoznajući njihov doprinos u očuvanju zdravlja građana.

"Jedinica za hitnu medicinsku pomoć gaji odlične međuljudske odnose, kvalitet njihovih usluga je na zavidnom nivou, a građani su prepoznali entuzijazam i rad naših zaposlenih", kazala je Mitić Lakušić.

Ona je saopštila da je jedinica za hitnu medicinsku pomoć u Bijelom Polju prošle godine obavila 13.716 pregleda, od kojih je 2.026 na terenu.

"Uključujući epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom, medicinski timovi su zbrinjavali i Covid-19 pacijenate uz poštovanje svih preporučenih mjera zaštite zaposlenih", saopšteno je.

Menadžment Zavoda prošle sedmice uručio je zahvalnice za doprinos i nesebičan rad u vrijeme epidemije koronavirusa u više organizacionih jedinica na sjeveru.

Bonus video: