Ekskluzivno partnerstvo tenisera Janka Tipsarevića i One&Only Portonovi rizorta

Tipsarevic Luxury Tennis nudi vrhunsko iskustvo, treninge i uzbudljive događaje koji nadahnjuju i izazivaju goste svih godina i nivoa da poboljšaju svoje vještine tokom odmora

30913 pregleda 0 komentar(a)
Portonovi, Foto: Promo sadržaj
Portonovi, Foto: Promo sadržaj

U stilu nove Rivijere na crnogorskoj obali Jadrana, One&Only Portonovi najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa Jankom Tipsarevićem i njegovom kompanijom svjetske klase, Tipsarević Luxury Tennis.

Pod uticajem neizmjernih ljepota Boke, inspirisan sportskim duhom koji se oduvijek njeguje u regionu, te neiscrpnom energijom koju promoviše One&Only, ovaj teniski klub postaće najaktivnije mjesto u rizortu – mjesto gdje se napredne vještine i tehnika preklapaju s ultimativnim doživljajem ovog sporta.

Tipsarevic Luxury Tennis nudi vrhunsko iskustvo, treninge i uzbudljive događaje koji nadahnjuju i izazivaju goste svih godina i nivoa da poboljšaju svoje vještine tokom odmora. Bilo da se radi o privatnoj pojedinačnoj ili grupnoj sesiji s profesionalnim ATP/WTA trenerom, zabavnom meču ili ekskluzivnom turniru, Tipsarević Luxury Tennis pokriva sve u vezi sa tenisom na najvišem nivou.

Janko Tipsarević
foto: Portonovi

Ovu kompaniju vodi Janko Tipsarević, proslavljeni srpski teniser poznat po svojim pobjedama nad mnogim najboljim svjetskim igračima, te po osvajanju četiri ATP turnira u singlu, titule Dejvis kupa u dublu, kao i osmog mjesta na svjetskoj rang listi.

„Kroz Tipsarević Luxury Tennis, posvećeni smo dovođenju najboljih svjetskih igrača na terene najluksuznijih rizorta, na nekim od najljepših destinacija na svijetu. Radujemo se partnerstvu s One&Only Portonovi u Crnoj Gori, i drago nam je što ćemo biti dio priče prvog One&Only rizorta u Evropi“, rekao je Janko Tipsarević. „Bilo da odaberu da se okušaju u meču protiv nekog svjetski priznatog sportiste, ili da poboljšaju svoje performanse uz našeg sjajnog trenera Jaroslaw Grela, gosti svih nivoa i sposobnosti mogu očekivati vrhunski standard treninga koji još nije viđen u regionu“, dodao je on.

Nesporno je da će, uz vanserijske ATP trenere i dva izvanredna osvijetljena terena, gosti One&Only Portonovi rizorta imati mogućnost da postanu pravi šampioni – okruženi živopisnim ljepotama Herceg Novog i Boke Kotorske, te fascinantnim stilom i arhitekturom samog rizorta.

„Kroz brend One&Only gostima uvijek želimo da pružimo najbolje. Upravo zato veliku pažnju posvećujemo izboru partnera, koji su među najboljima na svijetu u svojim oblastima. Jako me raduje što imamo priliku da sarađujemo sa Jankom Tipsarevićem, ATP teniserom svjetskog ranga, uz kojeg će naši gosti moći da poboljšaju svoje vještine i napreduju u tenisu,“ objašnjava Michele Giraudo, generalni menadžer rizorta. „Posebno smo se fokusirali i na kvalitet naših terena, ulažući u profesionalnu podlogu i visokokvalitetnu opremu, kako bismo gostima obezbijedili svjetsko iskustvo prve klase,“ dodaje.

Michael Guirado
foto: Portonovi

Slaveći destinaciju, One&Only Portonovi je kreirao posebna iskustva za goste kako bi im pružio jedinstveni uvid u ovaj očaravajući region. Od veličanstvenih prirodnih pejzaža do kristalno čistih voda i najsavremenijih sportskih, wellness, umjetničkih i mnogih drugih sadržaja; One & Only Portonovi je oaza za odmor i relaksaciju, ali i za aktivna i kreativna iskustva.

Kroz kolekciju ovih aktivnosti, gosti će otkriti novu rivijeru s njenom divljom ljepotom i bogatom istorijom, bilo da je to planinarenje slikovitim terenom, oživljavanje lokalne kulturne tradicije ili plovidba luksuznom jahtom u nezaboravnu nautičku avanturu.

Elegantno pozicioniran u Herceg Novom, na ulazu u Bokokotorski zaliv, One&Only Portonovi će početi da dočekuje goste od 1. maja 2021. godine, nudeći prostranost i privatnost upotpunjene glamurom i energijom bez premca. Za više informacija posjetite oneandonlyportonovi.com.