Radulović: Kad ni ja ne budem radila kako treba, smijeniću samu sebe

"Promjene će se dešavati sve dok KCCG ne bude funkcionisao onako kako je neophodno da bi pružili najbolju zdravstvenu njegu pacijentima"

5288 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Radulović, Foto: Printscreen
Radulović, Foto: Printscreen

Kad ni ja ne budem radila kako treba, smijeniću samu sebe, saopštila je direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Ljiljana Radulović.

Iz KCCG je saopšteno da je Radulović to poručila "s obzirom na posljednje smjene direktora organizacionih jedinica u KCCG koje u pojedinim medijima zlonamjerno pokušavaju da se prikažu kao posljedica političkog revanšizma".

"Promjene će se dešavati sve dok KCCG ne bude funkcionisao onako kako je neophodno da bi pružili najbolju zdravstvenu njegu pacijentima. U tom smislu, kada vidim da ni ja ne mogu da radim kako treba, samu ću sebe da smijenim", poručila je Radulović u Jutarnjem programu Radio televizije Crne Gore (RTCG).

U saopštenju KCCG se navodi da je Radulović prokomentarisala i pojedine medijske navode o tome da su neki ljekari tražili njenu ostavku.

"Ti navodi su smiješni. Veoma sam zadovoljna međuljudskim odnosima i direktorima klinika i zaposlenima. Imamo konstruktivan razgovor i svaka njihova ideja je dobrodošla", objasnila je Radulović.

Bonus video: