Pogledajte atmosferu sa "Zimske čarolije": Učestvuje preko 500 mališana

Organizatori su privatne predškolske ustanove (PPU) "Maša 1", "Maša 2", "Čarli Čaplin", PPU "Kućica" i PPU "Kockica 1 i 2"
196 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.12.2017. 16:03h

Preko 500 mališana učestvuje na današnjoj "Zimskoj čaroliji" u "Mall of Montenegro" koju organizuju četiri privatne predškolske ustanove iz Podgorice.

Mališani iz šest vaspitnih jedinica će pokazati svoje talente u plesu, glumi, recitovanju, folkloru.

Uz nastup djece polaznika vrtića nastupiće i gosti - plesne škole "Beauty", "Just Do It" i "Jet set", folklorna društva Osnovne škole "Dr Dragiša Ivanović" sa Zlatice, "Maksim Gorki" iz centra grada i "Branko Božović" iz Zagoriča, a učenici škole "21.maj" sa Drača će izvesti kolaž program.

Organizatori su privatne predškolske ustanove (PPU) "Maša 1", "Maša 2", "Čarli Čaplin", PPU "Kućica" i PPU "Kockica 1 i 2".

Direktorica PPU "Maša" Zorka Kraljević kazala je da je u ovih šest godina preko 3.000 mališana učestvovalo u "Zimskoj čaroliji", a da su ove godine organizovali takmičenje u puzlijadi.

"Pored toga mališani iz vaspitnih jedinica su na novogodišnjim štandovima predstavili svoje raznovrsne radove", kazala je Kraljević.

Galerija

Bonus video: