Đeljošaj najavio da će Opština izmiriti eventualne kazne vlasnicima lokala

Predsjednik Opštine Tuzi naveo je da će uvijek podržavati svoje privrednike,"ne samo ugostiteljstvo, nego u svim aspektima kako bi na najbolji način razvijali našu opštinu u ekonomskom smislu"

42393 pregleda 52 reakcija 47 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Ugostiteljskim objektima i njihovim predstavnicima, opština Tuzi će izmiriti sve eventualne novčane kazne, a svi ugostiteljski objekti će imati i direktnu finansijsku pomoć, saopštio je predsjednik te opštine Nik Đeljošaj na svom Fejsbuk profilu.

On je takođe kazao da su oslobođeni svi koji su bili uhapšeni, ali i da se pokazalo "da se sa našim narodom može dogovoriti na ljudski način", a da je najbolji dokaz kako se dijalogom rješavaju problemi upravo današnja situacija u opštini Tuzi. "Mi smo čitavo vrijeme pozivali da se nađe rješenje na obostrano zadovoljstvo".

Đeljošaj je izrazio očekivanje da će Abazović i Borovinić Bojović njihov dogovor realizovati, jer "mi našu riječ već sprovodimo"

On je napisao da će uvijek podržavati svoje priprednike,"ne samo ugostiteljstvo, nego u svim aspektima kako bi na najbolji način razvijali našu opštinu u ekonomskom smislu."

"Mi ćemo djelima to pokazati, tako da veoma brzo ću vas informisati o dva velika projekta, koji će biti projekti vijeka za našu opštinu u ekonomskom razvoju! Još veća motivacija i satisfakcija da nastavimo još snažnije da radimo za našu opštinu, je velika podrška koju smo juče i danas doživjeli od strane svih građana Malesije,naših prijtelja i naše dijaspore!", napisao je on na svojoj društvenoj mreži.

Smatra da će zajedno pokazati da mogu biti primjer ekonomskog razvoja, ali i da "kada bude trebalo, ovaj kraj će dokazati svima da se ne može poniziti ni od koga"

Bonus video: