Opština Herceg Novi podržava udruženja mladih sa smetnjama u razvoju

Katić i potpredsjednik Opštine Miloš Konjević bili su danas gosti NVO „Nova šansa“ i uvjerili se u kreativnost i kvalitet raznovrsnih proizvoda koje prave od recikliranog papira
75 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 15.12.2017. 14:13h

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić poručio je da će lokalna vlast nastaviti da podržava gradska udruženja koja su posvećena kvalitetnom i predanom radu osoba sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Katić i potpredsjednik Opštine Miloš Konjević bili su danas gosti NVO „Nova šansa“ i uvjerili se u kreativnost i kvalitet raznovrsnih proizvoda koje prave od recikliranog papira.

„Nisam ni znao koliki broj proizvoda osobe sa smetnjama u razvoju mogu da izrade na ovaj način, reciklažom papira. Ovo je resurs koji mi kao gradi društvo treba da podržimo“, kazao je Katić. Dogovoreno je da će čestitke koje Opština bude slala povodom predstojećih praznika biti one koje su izradili članovi „Nove šanse“.

Predsjednica „Nove šanse“ Vesna Odalović detaljnije je upoznala predsjednika i potpredsjednika sa radom organizacije i do sada realizovanim projektima.

Galerija

Bonus video: