Renovirajte kupatilo za samo 24,99€ mjesečno!

U novom prodajnom salonu u ulici Vojislavljevića (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), po ukupnoj cijeni od samo 899,89€, Novi Volvox nudi paket proizvoda za kompletno renoviranje kupatila

30731 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

Za vas koji već odavno razmišljate o renoviranju kupatila, kompanija Novi Volvox pripremila je izuzetnu promotivnu akciju spojivši kvalitetne proizvode i pristupačne cijene.

U novom prodajnom salonu u ulici Vojislavljevića (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), po ukupnoj cijeni od samo 899,89€, Novi Volvox nudi paket proizvoda za kompletno renoviranje kupatila.

Procjena cijene vršena je za kupatilo prosječne površine od 5m2, a odabrani su kvalitetni proizvodi renomiranih brendova. U cijenu su uključeni: španska keramika Prissmacer, sanitarije italijanskog brenda Isvea kao i tuš paravan, italijanske Remer česme, Ariston bojler, Alca plast ugradni vodokotlić, fuge, ljepilo, lajsne.

Novi Volvox PR
foto: Novi Volvox

Kupci mogu birati između tri odabrana dizajna keramičkih pločica, a ukoliko žele mogu zamijeniti neki od proizvoda kako bi se materijal što bolje uklopio u njihov prostor.

Novi Volvox PR
foto: Novi Volvox

U prodajnom salonu, moguće je dobiti kredit na licu mjesta, bez kamate, u iznosima do 5000€ na 36 mjesečnih rata pri čemu bi, za navedeni iznos za renoviranje kupatila, mjesečni anuitet iznosio 24,99€ mjesečno. Kupac - zaposleno lice ili penzioner, može biti klijent bilo koje od banaka i ne mora biti klijent NLB Banke da bi kredit bio odobren. Više o Kreditu na licu mjesta možete pogledati ovdje .

Akcija će trajati do isteka zaliha, u cijenu nisu uračunati troškovi ugradnje.

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB Banke.

Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu i kupatilo od 5m2:

Za iznos kredita od 899,89 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 899,89 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 24,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.