"Mora se više stati na kraj ovim bezumnim potezima"

Rađenović: Farbanje spomen ploče u Budvi je čin kukavica kojima smetaju istorijske činjenice

Rađenović je ukazao na to da "vaskrsavanjem sukoba među našim narodom, nećete uspjeti u svojim zlim namjerama", te i da smo "vaspitavani da prošlost poštujemo i ne zaboravljamo je"

3929 pregleda 11 komentar(a)
Foto: SNP CG
Foto: SNP CG

Socijalistička narodna partija osudila je čin farbanja spomen ploče na zidinama Starog grada u Budvi i okarakterisala ga kao čin kukavica i zločinaca kojima smetaju istorijske činjenice, kazao je Krsto Rađenović, predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (OO SNP) Budva.

Za počinioce smatra da ih "boli istina i pravda pa na ovaj način pokušavaju da izliječe svoje komplekse"

"Žao nam je što vam ne možemo nekako pomoći, bolest je svačija, kažu stari, pa valjda će se i za vas naći lijeka", napisao je on u svo saopštenju.

Kazao je da očekuju da će nadležni organi reagovati i kazniti počinioce "ovog nedjela"

"Mora se više stati na kraj ovim bezumnim potezima onih koji po Crnoj Gori vrše slične "poslove”, potpis im je isti. Naši preci ovo ne zaslužuju sigurno nećemo dozvoliti nikome da se prema našoj slavnoj istoriji tako ponaša", naveo je on.

Rađenović je ukazao na to da "vaskrsavanjem sukoba među našim narodom, nećete uspjeti u svojim zlim namjerama", te i da smo "vaspitavani da prošlost poštujemo i ne zaboravljamo je"

"To su nam naši djedovi ostavili u amanet. Okrenimo se svi zajedno budućnosti i napretku kako bi nam svima bilo bolje", zaključak je predsjednika OO SNP Budva.

Preporučujemo za Vas