imenovao ga upravni odbor

Šćekić v.d. direktora FZO: Odlazim sa funkcije predsjednika Opštine Berane

Šćekić će na toj poziciji zamijeniti Seada Čirgića, koji je nedavno podnio ostavku na tu funkciju

65695 pregleda 1666 reakcija 111 komentar(a)
Šćekić, Foto: Boris Pejović
Šćekić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.03.2021. 16:28h

Upravni odbor Fonda za zdravstveno osiguranje (FZO) imenovao je danas za vršioca dužnosti (v.d.) direktora te institucije, funkcionera Socijalističke narodne partije (SNP) i aktuelnog predsjednika Opštine Berane Dragoslava Šćekića, saznaju Vijesti iz izvora u Fondu.

On će na toj poziciji zamijeniti Seada Čirgića, koji je nedavno podnio ostavku na tu funkciju.

Povezani članci

22. Februar 2021.

Čirgić podnio ostavku

Šćekić je od 2014. na poziciji predsjednika Opštine Berane.

Šćekić je Vijestima potvrdio da je imenovan za v.d. direktora Fonda za dravstveno osiguranje i rekao da istovremeno odlazi sa funkcije predsjedika Opštine Berane.

On je rekao da to mjesto kao i još jedo potpredsjedničko mjesto koje je od ranije upražnjeno pripadaju SNP u koaliciji Zdravo Berane i da ta partija ima kvalitetan kadar da ih popuni.

Na pitanje da li bi predsjednik Opštinskog odbora SNP Berane Tihomir Bogavac mogao da ga naslijedi na mjestu predsjednika do redovnih lokalnih izbora, on je odgovorio da će to pepustiti organima partije da odluče.

"Mi u svakom slučaju imamo dobar kadar za ta dva mjesta, da nastave kontinuitet kvalitetnog uravljanja lokalnom upravom do redovnih lokalnih izbora u februaru naredne godine, ukoliko ne bude eventualne potrebe za skraćenjem mandata Skupštine opštine (SO)", rekao je Šćekić Vijestima.

Preporučujemo za Vas